Georganiseerd door Silvia's Events    
 
Droom samen lekker weg ...


Praktische informatie


Evenementenhal MECC Maastricht


Ticketprijzen:

Tickets aan de kassa zijn € 10,00 inclusief entree, drankje en een leuk presentje na afloop. In de voorverkoop (start op 1 december 2022) zijn de kaarten  € 7,50 inclusief entree, drankje en een leuk presentje na afloop.

Parkeren:

Parkeren bij MECC Maastricht is € 3,- per uur of een deel daarvan, met een maximum van € 15,- per kalenderdag.
(Eerste 30 minuten gratis)

Garderobe

Bij de ingang vind u een bewaakte gardenrobe waar u veilig uw jas, en overige spullen kunt laten opbergen. Kosten € 1,-

Toegankelijkheid mindervaliden

MECC Maastricht is prima toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. De gangpaden zijn allemaal vlak en ruim opgezet. In het gebouw zijn liften en invalidentoiletten aanwezig.

Mindervalidenparkeerplaatsen

Parkeren voor mensen die minder valide zijn is mogelijk bij MECC Maastricht op meerdere parkeerplaatsen. Op P4 (bij de hoofdentree) zijn 6 mindervalidenparkeerplaatsen en in P5 zijn op iedere etage 2 minderparkeerplaatsen tot een totaal van 12. Deze zijn gelegen direct naast de liftschachten. Echter om gebruik te mogen maken van deze parkeerplaatsen heeft u een invalidenkaart nodig om geen bekeuring te krijgen.

Per auto

Direct bij het naderen van Maastricht is MECC aangegeven op de ANWB-borden, deze wijzen u de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht. Vanuit Amsterdam-Eindhoven neemt u de afrit 55 (Randwyck-MECC) en vanuit Parijs-Luik neemt u afrit 56 (Gronsveld-MECC) 

Oplaadpalen

MECC Maastricht beschikt over in totaal 16 oplaadpalen voor gasten en bezoekers van MECC Maastricht. 10x op P4, 4x op P8 en 2x op P1.Per bus

Gemiddeld iedere vijf minuten vertrekt er een bus vanuit Maastricht centrum of Maastricht Centraal Station naar MECC Maastricht (bushalte Forum MECC)

Per trein

Station Maastricht-Randwyck ligt op 250 meter afstand van MECC Maastricht en is aangesloten op een internationaal spoorwegennet. Bovendien is er een regelmatige verbinding met Maastricht CS, dat is aangesloten op het (inter)nationaal spoorwegennet.

Fietsenstalling

Het stallen van fietsen is gratis. De fietsenstalling ligt onder de Maastricht Passage (voor de hoofdingang van MECC Maastricht)